22. elokuuta 2016

Extempore mini road trip


Viime perjantaina oli kaunis ja aurinkoinen päivä, mitä nyt hieman tuulinen. Teemu oli lomalla ja minullakin sattui olemaan vapaapäivä. Teemu keksikin, että pitäisiköhän lähteä ajelulle. Sellaiselle päämäärättömälle ajelulle, että mietitään sitten tien päällä mihin mennään. Koska Teemu oli kerennyt tuota ennen jo korkata oluen, minä luonnollisestikin päädyin olemaan kuskina.Lähdimme ajelemaan pohjoiseen päin ilman minkäänlaista päämäärää. Ensimmäinen etappimme oli Vanhankylän kartano Tuusulanjärven rannalla. Tuolla on tultu monesti käytyä nauttimassa kesäpäivistä ja kauniista maisemista. Lisäksi siellä on aivan ihanat leivonnaiset. Sieltä lähdimme ajelemaan takaisin Vantaalle päin. Matkan varrella keksittiin, että mennään Vuosaareen, joten lähdimme ajelemaan sinne päin. Kovien ruuhkien takia päädyimme menemään kiertoreittejä. Vaikka kuinka yritimme kikkailla, aina jossain kohtaa päädyimme taas kamalaan ruuhkaan. Päätimme siis kääntyä toiseen suuntaan. Mietimme, että jaahas mitähän täällä päin olisi. Toiseksi etapiksemme päätyi sitten Sipoonranta.Sipoonrannassa ihastelimme kaunista maisemaa ja katselimme uhkaavasti lähestyvää synkkää pilveä. Päätimme, että seuraavaksi lähdetään sitä karkuun. Lähdimme ajamaan pois päin pilvistä ja Teemu sai idean, että lähdetäänkö Porvooseen. No miksipä ei! Eli siis nokka kohti Porvoota. Siellä ei sitten ollut tietoakaan mistään kovasta tuulesta, saati sitten pilvistä. Siellä oli lämmin ja aurinkoinen päivä. Kävimme, missäs muuallakaan, kuin Glückaufissa istuskelemassa ja nauttimassa auringosta. Jäimme sen jälkeen vielä hetkeksi kävelemään Porvooseen ennen kuin lähdimme ajelemaan takaisin pääkaupunkiseudulle. Kotimatkalla kävimme vielä kiinalaisessa syömässä itsemme aivan ähkyyn. 


Oli kyllä kokonaisuudessaan ihana päivä! Monesti ne parhaat kesämuistot syntyvätkin tällaisista täysin päämäärättömistä extempore ajeluista, jotka muovautuvat siinä ajellessa. 

Vielä tosiaankin on kesää jäljellä!
SEURAA MYÖS:
SNAPCHAT: @katariinahelen

 Kata

4 kommenttia:

 1. Oi roadtripit on kyllä aina niin hauskoja :) Ja Porvoo on ihana kesäkaupunki <3 Niinku säkin sanoit, tollasista extempore-jutuista syntyy niitä parhaita muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan road tripejä varsinkin sillon kun niitä ei ole sen tarkemmin suunniteltu! Me haaveillaankin siitä et vois tehdä joskus jonkun useamman viikon mittasen suunnittelemattoman road tripin jonnekki todella pitkälle. :)

   Poista
 2. Extemporereissuja on kyllä kiva joskus tehdä! Näyttää siltä että siellä on ollut kaunis päivä :) Kivoja kuvia, sun blogi näyttää muutenkin tosi hyvältä, laitan seurantaan! :)

  https://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ja tervetuloa mukaan! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥