25. heinäkuuta 2016

Verkkokauppojen kesäalen löytöjä


Yleensä kun tutkin verkkokauppojen tarjontaa, olen etsimässä jotain tiettyä asiaa, kuten esimerkiksi viimeksi sitä maksimekkoa. Välillä on kuitenkin kiva tutkiskella eri verkkokauppojen tarjontaa ihan päättömästikin. Sillä tavalla, ettei varsinaisesti etsi mitään, vaan ihan vapaasti vaan selailee. Yhtäkkiä saatatkin löytää jotain sinulle täysin uuden tyylistä, mitä et olisi osannut muutoin edes ajatella itsellesi. Ta-Da ja tyyli laajenee! Suhteeni muotiin on hyvin samanlainen kuin suhteeni musiikkiin; miksi kahlia itseään vain yhteen tyyliin, kun voit vaihdella niitä fiiliksen mukaan ja kokeilla aina välillä myös jotain täysin uutta.

Nyt teki mieli taas pitkästä aikaa alkaa tutkimaan verkkokauppoja ilman ostoslistaa. Kolutessani eri verkkokauppoja, tutkiskelin tällä kertaa pääasiassa heidän tarjoamiaan aletuotteita. Näistä löytyikin itseasiassa sellaisia kivoja löytöjä, jotka halusin jakaa teidänkin kanssa. Paljon kesäistä ja naisellista.

1. *Hattu // 2. *Mekko // 3. *Jakku // 4. *Housut // 5. *Jumpsuit // 6. *Koru // 7. *Laukku // 8. *Laukku

Olen miettinyt tuollaista jumpsuit -tyylistä asua jo jonkin aikaa. Jotenkin se näyttää minusta todella hauskalta ja tekisi mieli kokeilla tuollaista tyyliä. Mietin kuitenkin, että noinkohan tuota on hankala käyttää. Onkohan esimerkiksi vessassa käyminen turhan työlästä? Onko jollain kokemusta? Näistä tuotteista tällä hetkellä haluaisin kuitenkin pistää ostoskoriin tuon valkoisen jakun. Se on ollut ostoslistallani jo kuukausia enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi hankittua sitä.

Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Kata

2 kommenttia:

 1. Mun lemppareiksi nousivat tuo musta jumpsuit ja sitten tuo musta laukku ♥ Sulla on kiva blogi ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Emmi, ihanasti sanottu! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥