17. heinäkuuta 2016

IN / OUT Vol.3


Apua joko siitä on taas ehtinyt vierähtää kuukausi, kun olen viimeksi tehnyt in/out postauksen!? No mutta sehän tarkoittaa, että tänään hyökätään niiden kimppuun taas. Eli tarkoituksenani on kertoa hieman trendeista ynnä muista asioista, joihin olen tällä hetkellä hullaantunut ja toisaalta myös kertoa mitkä ovat minusta joko aikansa eläneitä tai joista en ole alun alkaenkaan koskaan välittänyt. Muistuttaisin vielä, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni. Jokainen tykkää mistä tykkää ja jokainen tekee oman mielensä mukaan. Ja niin sen pitääkin mennä. Väittäkää siis rohkeasti vaan vastaan näissä. :D

Culottes
Kuvat: 1 & 2

Culottes housut

Culottes housut näyttävät minusta todella hauskoilta ja tyylikkäiltä. Lisäksi niissä on jotain ihanan kesäistä ja raikasta. Ne kuitenkin näyttävät minusta hyvältä vain pitkillä naisilla ja siksi itse en koe voivani käyttää niitä. Koen, että minun tynkä jaloilla ne saisivat minut näyttämään vain entistä lyhyemmältä. En tiedä. Mitä mieltä te olette? Saako culottes housut jalat näyttämään lyhyemmiltä?

Croptop
Kuvat: 1 & 2

Croptop

Croptop ja korkeavyötäröiset shortsit tai hame. YASSSS! Minusta tämä yhdistelmä toimii aivan mielettömän hyvin. Oi ja miten ihanan vilpoinen vaihtoehto kuumana kesäpäivänä (joita me niin paljon saadaankin täällä Suomessa). Toisaalta sellainen croptop ja matalavyötäröinen alaosa yhdistelmä näyttää sitten nopeasti mauttomalta. Oikein yhdisteltynä tämä on kuitenkin ehdottomasti "in" juttu minulle tänä kesänä. 

Aurinkolasit
Kuvat: 1, 2, 3, 4

Peililasit

Ahh nämä söpöläiset ovat olleet ihastuksenani jo pitkän aikaa ja itseltäkin löytyy yhdet vastaavanlaiset. Jokin näissä aina vain näyttää yhtä ihanalta vuodesta toiseen. Mikäs sen kesäisempää kuin aurinkolasit, jotka vielä heijastavat muille kaiken sen kesämaiseman. Näitä lisää kiitos!

Farkkupaita
Kuvat: 1 & 2

Farkkupaidat

Ehkä suurin inhokkini tällä hetkellä on farkkupaidat. Rakastan kyllä farkkutakkeja, mutta jotekin nuo farkkupaidat näyttävät minun silmääni aivan liian rähjäisiltä. Ehkä jos tässä mainitsen itse pitäväni sellaisesta siististä ja naisellisesta tyylistä niin ehkä ymmärrätte mitä haen tällä takaa?

Off Shoulder
Kuvat: 1 & 2

Off Shoulder

Tiedän, tiedän. Tämä on ehkä suosituin trendi tällä hetkellä, mutta kaikki ei vaan voi tykätä kaikesta. Ehkä tässä minua häiritsee se, että off shoulder paidat eivät näytä istuvan hyvin ja ne saattavat hyvin helposti tehdä asun mauttomaksi liiallisella paljastamisella. Pidän kyllä siitä ajatuksesta, että olkapäät saa paljaaksi, mutta minun makuuni esimerkiksi cold shoulder tyylinen paita on jo huomattavasti tyylikkäämmän ja paremmin istuvan näköinen. Lisäksi se ei leikkaa yläkroppaa yhtä hölmöllä tavalla kuin off shoulder paita. Pienillä asioilla kun saa niin suuren eron aikaan.

Revityt farkut
Kuvat: 1 & 2

Liian revityt farkut

Pidän kyllä revityistä farkuista silloin kun se on tehty maltillisesti ja tyylikkäästi. Nykyään vaan tuntuu näkevän sellaisia farkkuja missä on enemmän aukkoa kuin kangasta ja se menee mielestäni jo mauttomuuden puolelle. Makunsa kullakin, mutta minusta hillitysti revityt farkut ovat ehdottomasti paljon tyylikkäämmän näköiset.

Mitä mieltä te olette näistä trendeistä? Oletteko samaa vai eri mieltä?

Kata

6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Crop topit ja korkeavyötäröinen alaosa iskee muhunkin niin lujaa!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mä en ite tykkää liiallisista peililaseista kauheesti, mutta croptopit on mulla vapaa-ajalla aika kovassa käytössä :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Mäkään en välitä liian revityistä farkuista tai off shoulder-paidoista. :D Ostin ekan croptoppini syksyllä ja nyt niitä löytyy kaapista muutama. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥