24. heinäkuuta 2016

Huikea festariviikonloppu takana


Tikkurila Festivaalit järjestettiin tänä vuonna kolmatta kertaa ja kolmatta kertaa olin myös itse menossa mukana. Sattumalta päädyttiin olemaan myös aikalailla samalla kokoonpanolla liikenteessä kuin aikaisempinakin vuosina. Nopeasti sitä ihminen rutinoituu. :D Minusta on ollut ihana huomata kuinka joka vuosi tähän tapahtumaan on tehty toiminnallisia parannuksia. Vaikka yhä ahdistun ihmistungoksesta (minulla on siis ahtaanpaikan kammo) ja välillä rasittaa tuo juoma-alueen hetkellinen katkeaminen kahden lavan välillä (kulautapa nyt nopsaa se juoma alas, jotta ehitään seuraavaa esiintyjää katsomaan), minusta on ihanaa, että tänä vuonna ruokaa sai minimaalisella jonotuksella ja vessaan pääsi myös minimaalisella jonotuksella. Homma toimii heti jo paremmin!

Oltiin tosiaan aivan mahtavalla porukalla tuolla se 2 päivää ja kyllä oli hauskaa! Mahtava seura, hyvä ruoka (hodarifillarin hodarit nam!) ja hyvä musiikki. Eipä tuossa muuta pieni ihminen onneen tarvitse. Itselleni esiintyjien puolesta viikonlopun kohokohtia olivat Antti Tuisku, Jari Sillanpää ja Sanni. Tuli muuten taas kokeiltua jotain uutta ja hauskaa! Nimittäin osallistuin festareilla ihmiskoossa pelattavaan pöytäfutikseen (eli me olimme ne pelaajat niissä tangoissa kiinni), ja se oli kyllä todella erikoinen ja hauska kokemus. Mitä nyt muutaman kerran sain pallosta päähän. :D

Lauantaina festareiden päätteeksi meitä hemmoteltiin vielä kunnon ilotulitus showlla. Oli kyllä onnistunut viikonloppu taas kerran! Kyllä tänä aamuna huomasi viikonlopun fyysisen rasituksen, kun jalat olivat niin muussina ja niskat kipeinä ettei meinannut sängystä päästä ylös. Tänään onkin sitten vain löhnöilty tekemättä mitään ja toivuttu viikonlopusta. On muuten aivan ihanaa asua niinkin lähellä festarialuetta, että pääsee hetkessä yhdellä bussilla kotiin nukkumaan!

Oliko teistäkin joku Tikkurila Festivaaleilla tänä vuonna?

Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥