3. heinäkuuta 2016

Aurinkoinen päivä Helsingissä


Hei kaikki ihanat! Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu eilisillan rankkasateista huolimatta. Itselläni jäi ainakin todella ihana fiilis viikonlopusta, vaikka jouduinkin töiden takia valvomaan viime yönä aamun pikkutunneille saakka ja siksi tänään olen ollut ihan zombina. Minä en kertakaikkiaan vain ole yöihminen. :D Suurin syy positiiviseen fiilikseen löytyy eilisestä kauniista, lämpimästä ja aurinoisesta päivästä, joka tuli vietettyä poikaystäväni, äitini, siskoni ja hänen miehensä kanssa Helsingissä nauttien auringosta. On se mieletöntä miten paljon aurinko voi vaikuttaa yleiseen mielialaani.

Tapasimme kaikki Löylyssä, jossa istuskeltiin nauttimassa aurinkoa. Sieltä lähdimme Hernesaarenrantaan hengailemaan ja sieltä tultiin jonkun ajan päästä takaisin Löylyyn, oli se vaan niin upea paikka.  Viimeiseksi käytiin vielä Mattolaiturilla nauttimassa auringosta. Voi että mä rakastan kesää, lämpöä, aurinkoa ja merenläheisyyttä. Se ja hyvä seura saavat minut aina niin onnelliseksi. Voi kun aina voisi olla kesä!Yllä olevat kuvat ovat otettu Löylystä ja alla olevat kuvat Hernesaarenrannasta ja Mattolaiturilta.
Oikein ihanaa sunnuntaita ja nähdään taas tiistaina kuukauden suosikkien parissa!

Ps. Katsokaa kuinka ihanan kirkkaat hiukseni ovat nyt, kun palasin siihen alkuperäiseen hiusväriin, joka minulla oli ennen noita väritestauksia. Ihanaa!

Kata

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Aivan mielettömän upeat maisemat ♥

   Poista
 2. Pakko päästä vielä tänä kesänä tuonne Löylyyn, näyttää nii upealta paikalta! :)

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥