20. kesäkuuta 2016

Minä & blogini somessa


Moikka kaikki ja aivan ihanaa viikonalkua! Huomasin tuossa, että vaikka blogistani löytyy kyllä linkit kaikkiin somekanaviini (snapchatia lukuunottamatta), niin en ole koskaan tehnyt postausta, jossa kertoisin niistä sen enempää. Ajattelin siksi koota tähän postaukseen, mistä kaikkialta somesta minut ja blogini löytää ja kertoa ehkä hieman siitä aktiivisuudesta, jolla kyseistä kanavaa käytän. Lisäksi ajattelin hieman avata suunnitelmiani näiden kanavien suhteen.


Facebook - Love, KatariinaFacebookiin lisäsin blogini vasta nyt keväällä enkä asiaa koskaan ole varmaan edes maininnut täällä blogin puolella. Facebookiin jaan aina uusimmat postaukseni, joten se on näppärä tapa seurata, jos ei ole rekisteröitynyt esimerkiksi Blogloviniin tai Blogit.fi -sivulle. Tällä hetkellä en Facebookiin päivitä muuta kuin uusimpia postauksia, mutta mikäli se joskus kasvaisi, voisin hyödyntää sitä lisäksi jonkinlaisena tiedotuskanavana. Linkki Facebookiini löytyy Bannerin alta.


Instagram - @katariinahelen


Rakastan valokuvia, mutta Instagramiin minulla on viha-rakkaus suhde omien kuvieni osalta. Olen hyvin kranttu siitä mitä laitan Instagramiini, jotenkin en koskaan ole tyytyväinen lopputulokseen ja sen vuoksi en päivittele sitä niin usein kuin toivoisin. Olen nyt yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja opetella olemaan vähemmän kranttu kuvien suhteen. Useasti nimittäin ne parhaimmat kuvat eivät ole ne teknisesti laadukkaimmat vaan juuri ne elämän keskellä otetut. Linkki Instagramiini löytyy myös bannerin alta.


Pinterest - @katariinahelenPinterest on ehkä maailman koukuttavin somekanava ikinä! Sieltä etsin inspiraatiota, motivaatiota, vinkkejä ja hyvää fiilistä. Yritän olla menemättä Pinterestiin liian usein, koska siellä tulee valehtelematta vietettyä tuntikausia kerrallaan. :D Pinterestin otin käyttöön muistaakseni joskus maalis-huhtikuun kieppeillä ja siellä keräilen tauluihin kaikkea minua inspiroivaa. Lisäksi olen luonut sinne myös blogilleni taulun, johon laitan joitakin uusia postauksiani, en kuitenkaan läheskään kaikkia. Lähinnä sellaisia, joiden tunnen sopivan hvyin sinne. Kaikista näistä kanavista Pinterest on ehkä kauimpana blogistani. Pääpaino on itseäni insiproivissa kauniissa asioissa. Linkki Pinterestiini löytyy sivupalkista.


Snapchat - @katariinahelen


Snapchat on yksi tuoreimmista kanavistani. Täällä blogin puolella jaan satunnaisesti joitakin snapchat kuviani, mutta suurin osa snapeistäni on kuitenkin videoita. Eli jos minun arkiset höpötykset kiinnostavat niin sinne siis! Minua kyllä turhauttaa, ettei siellä voi tehdä 10 sekuntia pidempiä videoita. Välillä tekisi mieli höpötellä ja päivitellä enemmän ja noissa 10 sekunninn pätkissä se alkaa vaan turhauttaa kun joutuu keskeyttää asian jatkuvasti. Ehkäpä minun kannattaisi joskus harkita jotain vlogin tynkää YouTube -kanavalleni?


YouTube - Love, KatariinaMistä pääsemmekin YouTubeen! En tiedä onko tämä nyt niinkään erillinen kanavansa, koska videot, jotka teen YouTubeen ovat siellä nimenomaan blogini takia. Samat videot löytyvät myös blogistani. Tosin, mikäli alkaisin tosiaan jotain vlogin tapaista juttua tekemään, niin niitä varmaan tuskin laittaisin blogini puolelle. En tiedä, riippuisi varmaankin niiden määrästä. Täytyypä miettiä ja kehitellä tähän jotain toimivaa systeemiä. Linkki YouTube kanavalleni löytyy sivupalkista.


Twitter - @SumpukkaTwitteriin rekisteröidyin alunperin joskun vuonna nakki ja makkara. Tuona aikana kaverini jostain ihmeellisestä syystä kutsuivat minua Sumpukaksi ja siitä tuo outo nimimerkki. :D Twitter ei kuitenkaan silloin oikein napannut ja se jäi vuosiksi unholaan. Tänä keväänä vähän herättelin tiliäni ja päätin kokeilla nappaisiko se nyt kun blogi on kuvioissa mukana. Pakko myöntää, että blogin vuoksi motivaationi twitteriin on kyllä suurempi, mutta silloin kun minulla on kiirettä, tämä on se ensimmäinen kanava joka jää pois päivästäni. Kyllä ne visuaaliset kanavat yleensä voiton vie! Lisäksi tuntuu, ettei kukaan oikein ole aktiivisesti siellä. Seurailen tässä vielä jonkun aikaa, että onko järkeä pitää twitteriä aktiivisena. Linkki twitteriini löytyy sivupalkista.

Tällaista tällä kertaa. Nähdään taas ihanat!

♥ Kata

2 kommenttia:

 1. Hyvä kasaaminen. Itsekin kun olen 22v niin ei enää toi snapchat oo vienyt mukanaan. Aikanaa oli vain facebook, irc-galleria ja ii2(kuvake). Sinällään on typerää, että kaikki on erilaisia ohjelmia ja somekanavia, sillä haluaisin vain yhden palvelun, mistä löytyisi kaikki tämä. Itseäni ei myöskään jaksa kiinnostaa twitterin ja facebookin välinen kilpailu -sillä näen itselleni facebookin helpommaksi tavaksi seurata henkilöitä. Facebookissa ainoastaan ei ole vielä hastagit yleistynyt.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja! :) Minä oikeastaan tykkään siitä, että eri asioille on omat kanavansa, mutta välillä itsellekin tulee sellainen fiilis, että niitä kanavia on ehkä vähän liikaa. Minulle esim. twitter ei oikeastaan tarjoa mitään sellaista, mikä ei toimisi hyvin muussa kanavassa ja siksi se varmaan saattaa jossain kohtaa jäädä käytöstäni pois. :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥