28. kesäkuuta 2016

Juhannus kuvina


Tänä vuonna vietimme juhannuksen sukuni mökeillä Roonesissa. Oli aivan ihanaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa, saada pieni irtiotto kiireestä ja stressistä ja päästä hieman rikkomaan niitä pinttyneitä päivittäisiä rutiineja. Olimme mökillä torstaista sunnuntaihin sillä poikkeuksella, että itse ajoin juhannusaattona 100km helsinkiin työvuorooni ja sieltä taas takaisin mökille.

Nyt on kuitenkin juhannus juhlittu ja palattu arkeen. Kameroista ja kännyköistä on vihdoin tyhjennetty kuvat ja videot koneelle ja pääsenkin nyt jakamaan niitä teidän kanssa. Haluaisin juhannuksen videoista tehdä blogiini koosteen ja varmasti jossain muodossa sen vielä tämän viikon aikana toteutankin. Minun pitää vain ensin muutamien videoiden osalta miettiä niissä esiintyvien ihmisten yksityisyyttä, että voinko niitä blogissani julkaista vai jäävätkö ne vain meille muistoksi. Siksi päätinkin aloittaa juhannuksen purkamisen nyt ensin muutamina kuvina ja palaan aiheeseen vielä myöhemmin tällä viikolla tarinan ja jonkinlaisen videon kanssa.


Tässä siis satunnaisia otoksia juhannuksestani. Taas sitä ollaan uusia kokemuksia ja muistoja rikkaampia!

♥ Kata

4 kommenttia:

 1. Ihana toi pyörä+kukka -viritelmä ♥ Vaikuttaa muutenki olleen kiva juhannus siellä :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! Minustakin tuo "viritelmä" on aivan ihana. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia😀.
  Marko sanoi että tanssivideon saat julkaista oikein mielellään 😂😂😂😂
  Tuskin kenelläkään on mitään vastaa niiden muidenkaan kanssa ✌🏻️✌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sisko ♥ Hahah sen tanssivideon olin itseasiassa ajatellut jättää siitä pois mutta jos se on kerta ok niin saapi nähä. :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥