10. kesäkuuta 2016

IN / OUT vol.2


Moikka taas! Tein keväällä ensimmäisen in/out -postaukseni ja se näytti saavan aika lämpimän vastaanoton teiltä, joten ajattelin tehdä sen uudestaan! Tässä siis tämän hetken suosikki juttuni ja suurimmat inhokit. Nämä ovat vain minun mielipiteitäni eikä niiden ole tarkoitus loukata ketään. Jokainen tykkää mistä tykkää! :)

Lettikampaukset
Kuvat: 1234

Lettikampaukset

Voih, onko se niin, että nyt kun on lyhyet hiukset niin sitä alkaa kaipailemaan mitä kaikkea pitkillä hiuksilla saisikaan tehtyä. :D No ei vaisinkaan, mutta lettikampaukset ovat minusta aivan mielettömän kauniita ja ne sopivat arkeen ja juhlaan. Leteissä saa käyttää luovuutta oikein toden teolla ja onkin ihana nähdä kuinka ihmiset keksivät mitä upeimpia lettikampauksia. Täytyy alkaa itsekin opetella tekemään muitakin kuin tavallisia ja kalanruotolettejä.

Lierihatut
Kuvat: 1234

Lierihatut

Lierihatut ovat sellaisia, jotka miellyttävät silmääni useissa eri väreissä ja malleissa. Itse omistan vasta yhden mustan, joka on täällä blogissakin vieraillut. Lierihatut ovat minusta ihanan rentoja ja naisellisia ja niitä pystyy yhdistelemään hyvin erilaisiin asuihin. 

Kiilakorot
Kuvat: 1234

Kiilakorot

Muistan joskus nuorempana vihanneeni kiilakorkoja yli kaiken, mikä tuntuu nyt todella hassulta, koska nykyään rakastan niitä! Kiilakorot löytyvät suosikkinilkkureistani, jotka ovat viimeksi olleet jalassa eilen. Ne löytyvät myös hellepäivän kesäkengistäni, jotka pääsevät myös jalkaan heti kun säät sallivat. Kiilakorot miellyttävät silmääni oli niissä sitten paksu pohja tai ei. Tähän kollaasiin päätyi sattumalta vain paksupohjaisia esimerkkejä. Kotona minulla on sekä korkea- että matalapohjaisia kiilakorollisia kenkiä. Ps. Noi ensimmäisen kuvan kengät ovat aivan ihanan söpöt!

Terveyssandaalit
Kuvat: 1234

Birkenstocks / Terveyssandaalit

Ei ei ei ei. Vaikka ne kuinka olisivat mukavat ja tekisivät hyvää jalalle niin ei. Minusta nuo kaiken maailman terveyssandaalit ovat yksinkertaisesti aivan järkyttävän rumat. Ehkä juuri ja juuri voin hyväksyä ne esimerkiksi toimistossa työkenkinä, mutta sekin on hieman työn takana. Kuinka hauskaa olisikin vaikka vuoden päästä palata tähän postaukseen ja todeta, että kyllä ne nykyään näyttää hyvältä. :D

Haalarit
Kuvat: 1234

Haalarit

Pikkuinen farmityttö maalta.. joo se en vaan ole minä. :D Tämä tyyli ei kertakaikkiaan uppoa minuun, ei sitten pätkääkään. Jos haluan näyttää röntöltä, se onnistuu ihan vaan sillä että herään, nousen ylös.. DONE! Ehkä voisin harkita haalareita esimerkiksi remonttivaatteiksi, mutta enpä muuten.

Korkeavyötäröiset bikinit
Kuvat: 1234

Korkeavyötäröiset bikinit

Joo tiedän, että näiden pitäisi olla nyt kovinkin "in" -juttu, mutta minulla nämä menevät "out" -sarakkeeseen. Jotenkin nuo eivät vain näytä minusta hyvälle. Lähinnä korkeavyötäröisistä bikineistä tulee vain mieleen vanhat mummopikkarit. Lisäksi kauhistelen jo ajatuksissani sitä kamalaa rusketusrajaa keskellä vatsaa. Miksi oi miksi?

Mitä mieltä olette näistä trendeistä? Onko samoja vai täysin eri fiiliksiä?

Kata

10 kommenttia:

 1. Nää on kyllä aina kivoja postauksia! <3 Mäkään en oo jotenkin koskaan syttynyt haalareille! Ja omaa hattua himoitsisin eli näissä täysin samaa mieltä =) Noi kengät menis kylläkin mulla toisinpäin, eli kiilakoroista en oikein välitä ja oon vähän alkanut lämmetä noille terveyssandaaleille! :D Mustat tai jotkut hopeiset ei ois mun mielestä ollenkaan pahat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! ♥ Hauskaa, että sulla menee noi kenkämieltymykset just toisinpäin :D

   Poista
 2. Melkein kaikista oon sun kanssa samaa mieltä, mutta mulla on jäänyt nuo kiilakorot vähemmälle käytölle :). Oon varsinkin ihastunut noihin lierihattuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nora kommentista! :) Lierihatut on niin naisellisia ♥

   Poista
 3. Ollaan aika samoilla linjoilla, itse tykkään haalareista ja kiilakorot ei kuulu lemppareihin vaikka yhdet multa löytyykin! :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihanaa Jassu kuulla kuinka näissä eroaa mielipiteet! :)

   Poista
 4. Muuten aikalailla samaa mieltä, mutta kiilakorot ovat mielestäni aivan järkyttävät - tosin mielipide kullakin. Itsekin julkaisin samantyyppisen postauksen tänään, jos kiinnostaa :-)

  -> http://aino-ax.blogspot.fi/2016/06/in-out-2.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino kommentista! Minäpä käyn kurkkaamassa vielä tuon sun postauksen! :)

   Poista
 5. Muuten samaa mieltä mutta vaihtasin haalareitten ja kiilakorkojen paikkaa keskenään hahah :D
  Letit on niin ihania!

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'
  Beauty Giveaway

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥