23. kesäkuuta 2016

Citykakara lähtee mökille!


Moikka kaikki ihanaiset! Juhannus alkaa olla jo käsillä ja tämä tyttö viettää sen mökillä. Minulla on perjantaina vielä työvuoro keskellä päivää, joten ajattelimme poikaystäväni kanssa alunperin mennä mökille vasta työvuoroni jälkeen. Jostain kuitenkin meille pälkähti idea, että mitäs jos mentäisiin sinne mökille jo tänään torstaina! Laskeskeltiin eilen, että eipä minulle tulisi mökiltä käsin kuin vain tunti työmatkaa per suunta, joten aivan mahdollinen suunnitelma. 

Työvuoroni osuu vielä sopivasti siihen kohtaan, kun miehet kokoavat illaksi kokkoa. Poikaystäväni pääsee siis sinne kokkoa kokoamaan sukuni miesten kanssa silläaikaa kun minä käyn töissä. Näppärää!

Minulla oli ollut alunperin pari päivää aikaa hoitaa kaikki työ, blogi ja omat asiat kuntoon ennen mökille lähtöä, mutta suunnitelmien muututtua jouduin änkemään koko pitkän tehtävälistani yhdelle päivälle. No worries!

Nyt on hommat hoidettu ja olemme valmiita lähtöön. Pidän juhannuksen vapaata blogista, joten uutta postausta varmaan tulee vasta sunnuntaina tai jopa maanantaina. Päivitän kuitenkin snapchatia tässä välissä. Otan järkkärinikin mukaan, joten voi olla että innostun ehkä tekemään vielä jotain pientä vlogin tynkää reissusta, mutta vähintään jotain kuvia on tulossa. Fiiliksen mukaan.Me lähdemme tästä nyt kauppojen kautta ajelemaan mökille. Ikimuistoista Juhannusta kaikille!

Kata

2 kommenttia:

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥