18. kesäkuuta 2016

8 x Maksimekko


Minä olen hypännyt tähän maksimekkojen junaan todella myöhässä. Silloin kun näitä alkoi enemmän näkymään, en oikein välittänyt niistä. Jostain syystä ne eivät vain iskeneet. En tiedä onko silmäni nyt vaan tottunut vai onko tyylini muuttunut tässä ajan mittaan, mutta nyt kevään aikana nuo maksimekot ovat alkaneet iskeä minuun. Tällä hetkellä haaveilen karkeasti jaoteltuna kahdesta eri tyylisestä maksimekosta: arkisesta, vartaloa myötäilevästä maksimekosta sekä ilmavammasta, rennosta ja ehkä hieman kesäisemmästä ja pikkaisen juhlavammasta maksimekosta. Selvensin ajatuksiani keräämällä alla oleviin kollaaseihin netistä löytämiäni sellaisia mekkoja, joista haaveilen tällä hetkellä.

Maksimekko

Ensimmäisenä ovat ne arkiset ja vartaloa myötäilevät maksimekot, joita tulisi käytettyä ahkerasti perus arjessa. Nämä mekot ovat minusta kauniita tällaisenaankin, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla yhdistää näitä esimerkiksi farkkutakkiin. Näin mekkoja voisi pitää myös hieman viileämpinä kesäpäivinä. (Ja niitähän meillä riittää!) Värin puolesta en osaa valita vain yhtä, sillä haaveilen valkoisesta raidallisesta, vihreästä, kuviollisesta sekä jostain hieman värikkäämmästä. Miten näistä on tarkoitus osata valita vain yksi?


Maksimekko

Toinen maksimekko, jonka haluaisin, olisi liehuva, väljä ja kesäinen maksi, jonka voisi laittaa päälleen arkena, mutta oikein asustettuna palvelisi myös rennommassa juhlassa. Näistä mekoista tuon ensimmäisen mekon printti on todella kaunis. Tuon mustan mekon haluaisin leikkauksen takia. Valkoisessa mekossa on aivan upea yläosa ja mekossa on todella raikas printti. Se sopisi juuri hyvin kesän juhliin. Neljäs mekko on hieman räikeämpi kuin mitä olin alunperin etsimässä, mutta kokemus on opettanut että välillä kannattaa kokeilla asioita oman mukavuusalueen ulkopuolelta. 

Tällaisista maksimekoista haaveilen tällä hetkellä ja toivon mukaan saan pian joko jonkun näistä tai vastaavanlaisen kotiutettua itselleni. Olen kylläkin todella lyhyt, joten sopivan pituisen mekon löytäminen voi olla pienen etsinnän takana. Toivotaan parasta!

Mikä näistä on sinun suosikkisi?
*Linkit ovat mainoslinkkejä.
♥ Kata

2 kommenttia:

  1. Voi apua nää postaukset on aina pahasta, yritäpä lukea tällainen ilman, että joku yksilö hyppii kuin itsekseen ostoskoriin! Ehkä ihan eniten nappaa tuo vihreä tosi basic mekko ja just tässä yritän taistella sen kotiuttamista vastaan, heh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mä niin tiedän ton tunteen!! :D Joo toi vihreä on kyllä aivan ihana ♥ eikä oo kyllä hinnallakaan pilattu :D

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥