19. toukokuuta 2016

Sailor ShortsTarkoitushan oli, etten pahemmin shoppailisi vähään aikaan ja siksi nähtyäni nämä sailor-henkiset shortsit Gina Tricotissa pysyin lujana enkä ostanut niitä vaikka ne jäivätkin kaivertamaan mieltä jälkikäteen. Myöhemmin kuitenkin huomasin erään toisen Ginan alerekissä yhden kappaleen näitä ja vielä omassa koossani! Päädyin sitten kokeilemaan näitä ja täydellisethän ne tietenkin olivat. Mukaanhan ne sieltä sitten lopulta lähtivät, mutta sainpas ainakin vähän halvemmalla.

Nämä shortsit tulevat minulla kyllä ihan tarpeeseen, sillä näiden lisäksi omistan vain yhdet shortsit ja nekin ovat farkkuiset minishortsit. Hyvä olla olemassa myös yhdet hieman tyylikkäämmät näin kesän tullessa. Minusta näiden korkeavyötäröisyys on kyllä suuri plussa! Huomattavasti mukavemmat jalassa ja antavat enemmän mahdollisuuksia stailaukselle. Pidän myös siitä, ettei shortsit ole aivan sieltä lyhemmästä päästä. Pieni pituus lahkeissa antaa enemmän käyttömahdollisuuksia ja tekee asusta kuin asusta astetta tyylikkäämmän näköisen.
Mitäs pidätte tällaisista sailor-henkisistä shortseista?

- Kata

10 kommenttia:

 1. Oi aivan ihanat shortsit ♥ Tuon tyylisiä olen itsekkin miettinyt, sillä näyttävät tarpeeksi asiallisilta, mutta rennoilta kesän viettoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane! Nimenomaan juuri tuo asiallisuus iski minuunkin :)

   Poista
 2. Tosi kivat! Rennot mutta silti siistit ja asialliset, tuollaisia täytyy kyllä itsekkin harkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, kiva kuulla että tykkäsit! :)

   Poista
 3. Oi miten ihanat! Rakastan kaikkea seilorihenkistä, joten pitääpä käydä kurkkaamassa meidän Gina Tricot, jos sielläkin näitä vielä olisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ave! Toivottavasti löydät! :)

   Poista
 4. Apua miten kivat! Pitääpäs pitää noi mielessä kun ens kerran eksyy Gina Tricotiin :)

  VastaaPoista
 5. Mä en kestä, ihanat shortsit! Nuo kultaiset yksityiskohdat ovat hyvä lisä muuten tummiin pöksyihin :)) Tälläisissä shortseissa on ihan parasta, että asusteita muuntelemalla saa niin erilaisia lookkeja aikaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :) Olen ihan hulluna kultaisiin yksityiskohtiin ♥

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥