15. toukokuuta 2016

Päivä Porvoossa


Tällä kertaa on luvassa hyvin kuvapainotteinen postaus, sillä haluan jakaa teidän kanssa hieman kuvasaldoa viikon takaa. Viime viikon lauantaina teimme äitini ja poikaystäväni kanssa ihanan perinteisen päiväreissun Porvooseen, jonne haluan aina vähintään kerran kesässä päästä viettää kesäpäivää. Porvoon vanhakaupunki on aivan mielettömän kaunis paikka vanhoine rakennuksineen ja söpöine putiikkineen ja sinne on aivan ihana mennä kävelemään ja viettää päivää. Tällä kertaa osui vielä uskomattoman lämmin ja aurinkoinen päivä, joten pääsimme nauttimaan kesänalkua oikein olan takaa. 

Jokaisella Porvoon reissulla minun on aina päästävä käymään ravintola Glückaufissa. Glückaufissa on iso terassi, jossa voi nauttia ulkoilmaruokailusta sekä ravintolalaiva, jossa voi nauttia virvokkeita veden ääressä. Aikaisempina vuosina laivassa on myös saanut ruokailla, mutta nykyään ruokia ei saa laivaan viedä. Harmi sinänsä, mutta ruokailimme sitten terassilla ja jatkoimme juomien kanssa laivaan. Mutta tässä nyt sitä kuvasaldoa Porvoosta.


Koko päivä tuli siis oltua ulkona. (Ihanaa!) Kävelimme Porvoon vanhankaupungin ympäri ja istahdimme milloin minnekin kauniiseen paikkaan nauttimaan auringosta. Vastaan tuli ihana söpö kisulainenkin joka varovaisesti antoi paijata (kääk mikä kissakuume taas nousi!).  Putiikeissa ei tällä kertaa tullu pyörittyä, eikä se ollut reissun tarkoituskaan. Tarkoituksena oli lähteä nauttimaan auringosta, kauniista maisemista, hyvästä seurasta ja raikkaasta juotavasta. Ja tämähän on juuri sitä parasta kesäistä ajanvietettä.  

SEURAA:

Onko teillä jotain sellaista Suomen kesäkaupunkia, johon täytyy vähintään kerran vuodessa päästä käymään?
Love, Katariina

6 kommenttia:

 1. ääääh vitsit oon kyllä itekin halunnu päästä käymään tuolla Porvoossa kesällä, mutta vielä ei ole tullut mahdollisuutta.. joskos tänä kesänä sais aikatauluihin mahdutettua yhden Porvoo reissun 8) Ihanan näköisiä kesäkuvia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! :) Toivottavasti pääset tänä kesänä käymään siellä, on se niin kaunis paikka ♥

   Poista
 2. Niin ihania kesäisiä kuvia<3 Päivänne kuulostaa ja näyttää ihan mahtavalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! :) Oli kyllä ihana päivä ♥

   Poista
 3. Porvoo on kyllä ihana kesä-kaupunki ja teillä vaikuttaa oleen mukava päivä! :-) Tykkään muuten hirmusesti noista sun gladiaattori sandaaleista <3

  Janica K.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥