16. toukokuuta 2016

Blogin nimestä

Olette varmaankin jo huomanneet, että blogini banneri on muuttunut eikä se enää sisällä blogini nimeä kokonaisuudessaan (alla vielä screenshot vanhasta bannerista). Olen jo jonkun aikaa halunnut lyhentää blogini nimen omaksi kutsumanimekseni, koska koen, että se kuvaa minua ja blogiani paljon paremmin. En jotenkin koskaan tykästynyt Love, Katariina -nimeen, mutta en silloin aloittaessani parempaakaan keksinyt. Tuon bannerin vaihdettuani totesin myös, että pidän lyhyemmästä blogin nimestä visuaalisesti enemmän kuin Love, Katariina -nimestä, joten haluaisin vaihtaa sen.Tästä pääsemmekin harmittavaan asiaan. Mikäli haluaisin vaihtaa blogini nimen olemaan "KATA", tulee vastaan tekninen ongelma. En voi vaihtaa blogin osoitetta nimeä vastaavaksi, koska se on jo käytössä. Turhauttaa se, että se on vielä käytössä sellaisessa kuolleessa blogissa, jossa on vain yksi postaus ja sekin viidentoista vuoden takaa.. Eli se on aivan turhaan varattuna! murr! Toisaalta myös aikalailla nimeni variaatiotkin näyttävät olevan käytössä, lähimmäksi tunnun pääsevän tuolla mun lapsuusajan lempinimellä "kataiia", mutta sitä nimeä en halua blogilleni antaa :D

Nyt tässä pohdiskelenkin, että mitähän tässä tekisi. Olisiko tyhmää, jos vaihtaisin tuon nimen kaikkialta muualta, mutta osoite jäisi samaksi vanhaksi? Olisiko se hämmentävää, että blogin nimi olisi kata, mutta osoite lovekatariina...? Vanha osoite kuitenkin pitäisi uuden blogin nimen sisällään, joten ihan kauhean kaukana nimet eivät olisi toisistaan. Käytännössä nimi vaihtuisi täällä, facebookissa ja youtubessa, muualla somessahan kuljen kokonimelläni ja sellaisena haluan sen pitää. 

Kaipaisinkin teiltä nyt vähän vinkkejä ja rakentavaa palautetta. Mitä mieltä te olette tästä ja olisiko teillä ehdotuksia tälle nimenvaihdokselle? Häiritseekö, jos blogin nimi eroaa jonkunverran blogin osoitteesta?

♥ Kata 

4 kommenttia:

 1. Mukava nimenvaihdos ja on varmasti paljon mukavampi kirjoitella itseään miellyttävän nimen alle :) Todella monessa blogissa huomaa osoiterivin olevan aivan eri kuin blogin nimen (niin myös minulla), eikä se kovinkaan ole häirinnyt. Kuitenkin osoitteen vaihdoksessa on omia monimutkaisuuksiansa ja saattaa käydä niin, ettei lukijoille päivity rss -syötteellä uudet blogipostaukset :/

  Mulla tuli nopeasti mieleen, että jos haluat sen osoiterivin vastaamaan nykyistä nimeä, niin saisitko esim. nuo alla olevat fashion, lifestyle & beauty sisällytettyä siihen, vaikka niiden alkukirjaimien kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuohan on loistava idea! Eipä tullut itselläni mieleen. Kiitos paljon Ane! :)

   Tottahan tuo on, että jos päätyy osoitetta vaihtamaan niin se tuo omat ongelmansa ja riskinsä, joita en ole varma saanko omalla koodailutaidoilla fiksattua. Täytyy opiskella ja miettiä :)

   Poista
 2. Itse tykkään pidemmistä nimistä, mutta toisaalta lyhyempi herättää huomion kun niin monet blogin nimet on pitkiä :D

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä taas tykkään kun on lyhyt ja ytimekäs :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥