3. huhtikuuta 2016

Maaliskuun suosikit

Ihanaa huhtikuun alkua kaikki! Tänään olisi vuorossa maaliskuun suosikkeja. Olin alunperin ajatellut tehdä tämän videopostauksena, mutta koska olen ollut nyt hieman puolikuntoisena viime päivät lievän aivotärähdyksen takia (kolautin pääni bussissa, mutta kaikki on nyt hyvin), niin energia ei ole oikein riittänyt videon tekemiseen. Päädyin siis tekemään tämän nyt tällä kertaa tavallisena postauksena, mutta jatkossa kuukauden suosikit olisi tarkoitus tulla taas videona.

Maaliskuussa olen ostanut todella vähän uusia kosmetiikkatuotteita, joten luonnollisestikaan uusia suosikkeja kosmetiikan saralla ei kovinkaan montaa ole tullut. Osa näistä tuotteista onkin sellaisia, jotka ovat olleet minulla käytössä jo kauemmin, mutta niiden käyttö on lisääntynyt viimeisen kuukauden aikana merkittävästi.

Aloitetaan kuitenkin niistä uusista suosikeista. Tällä kertaa molemmat ovat huulituotteita. Aivan ehdoton suosikkini on ollut Maybellinen huulipuna sävyssä 625 - Iced caramel. Tästä on muodostunut minulle sellainen arkipäivien luottotuote. Juuri sopivan sävyinen nude, joka sopii päivään kuin päivään. Toinen uutuus kaapissani on Lumenen huultenrajauskynä sävyssä 15. Olen jotenkin tykästynyt käyttämään huultenrajauskynää koko huulilla ja aina tilanteesta ja fiiliksestä riippuen laittaa ehkä hieman kiiltoa siihen päälle. Tuo sävy on aivan upea. Sellainen tumma luumumainen sellaisille päiville, kun haluaa huulille vähän enemmän näyttävyyttä ja tyylikkyyttä. Aivan nappiostos!
Loput suosikkini maaliskuulta liittyvät hiustenhoitoon ja ovat sellaisia luottotuotteita joita minulla on ollut käytössä jo pidemmän aikaa. Näiden merkitys minulle on kuitenkin ollut viimeaikoina aivan huipussaan, koska olen joutunut kaksi kertaa lyhyen ajan sisällä värjäämään koko hiukseni blondilla kaupan värillä. Hiukset ovat joutuneet siis todella koville ja siksi näistä kolmesta tuotteesta on tullut minulle hyvin tärkeitä.

Ensimmäisenä on aivan välttämättömyys tilanteessani eli Biozellin hopeashampoo. En kyllä voisi elää ilman hopeashampoota, on se sen verran tärkeä tuote hyllylläni nykyään :D Mikäli shampoon antaa tarpeeksi kauan vaikuttaa, on ero sävyssä aika huomattava. Toisena on ehkä maailman paras hiustuote ikinä! Kyseessä on siis Schwarzkopfin Gliss -sarjan korjaava hiusnaamio, jota olen hehkuttanut täällä blogin puolella aikaisemminkin. Tämä tekee jopa minun kuivista ja kovasti käsitellyistä hiuksista ihanan sileät ja hyvinvoivan oloiset. Tätä tukee myös viimeinen tuote eli Richin silkkitipat. Näitä kun laittaa lähes päivittäin pituuksiin niin hiukset näyttävät ja tuntuvat paljon terveemmiltä, elinvoimaisimmilta ja sileiltä. Näiden kolmen tuotteen tehokombo on toiminut minulla todella hyvin ja pelastanut hiukseni aikamoisesta pulasta.

Mitäs mieltä olitte näistä suosikeista?
Love, Katariina

2 kommenttia:

  1. Kivoja suosikki juttuja! itteäkin houkuttelis testata tuota biozellin hopeashampoota kun oma hopeashampoo on jo niin lopussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Siinä on hinta-laatusuhde kyllä kohillaan :) ..ja ihanan kaunis pullo <3

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥