18. maaliskuuta 2016

Maybelline Color Sensational -huulipunatTällä kertaa haluan puhua huulipunista, tarkalleen ottaen Maybellinen Color Sensational huulipunista. Olen jo pitkään ollut aivan rakastunut näiden laatuun ja koostumukseen ja siksi minun onkin pakko hieman hehkuttaa näitä täällä blogissakin.

Toisin kuin monet muut huulipunat, joita olen kokeillut, Maybellinen Color Sensational huulipunat ovat aivan mielettömän miellyttävän tuntuisia huulilla. Niissä on ihanan kostea koostumus, mikä on tällaiselle rutikuivahuuliselle todella suuri plussa. Ne pysyvät hyvin huulilla ja niitä löytyy todella söpöissä väreissä. Vielä kirsikkana kakun päällä, nuo niiden purkit ovat todella nätin näköisiä.

Itselleni on ajan mittaan kerääntynyt näitä vasta kolme kappaletta, mutta nykyään aina kun lähden etsimään uutta huulipunaa, aloitan etsinnän tästä sarjasta. Minulta löytyy tosiaan näistä kolme eri sävyä, jotka ovat alla olevassa kuvassa seuraavassa järjestyksessä:

465 - Citrus Flame
Tämä oli viime kesänä ehdoton suosikkipunani! Aivan upea oranssihtava punainen, joka tuo kasvoille todella aurinkoisen, päivettyneen ja tyttömäisen ilmeen. Mutta kuka ihme on käynyt raatelemassa tämän rakkaan punani??

625 - Iced Caramel
Uusin huulipuna hankintani. Väri on vähän tummahko nude ja sellainen kiva hieman puolimattainen sävy. Todella hyvä arkipuna!

148 - Summer Pink 
Hyvin kevyt ja tyttömäinen väri, jota olen käyttänyt paljon vuoden ympäri. Ihana hennosti kimalteleva ja hempeä sävy.Sellaista tällä kertaa! Tämä ilta ja koko huominen menee niin täysin töiden merkeissä, etten varmasti kerkeä saamaan postausta ulos huomenna, mutta sunnuntaina olisi luvassa vihdoin se ostosten esittely postaus. Joten sunnuntaihin siis!

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!
Love, Katariina

2 kommenttia:

  1. oi vitsi mä rakastan maybellinen huulipunia <3 itelläkin löytyy varmaan kolme kappaletta niitä :)!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥