6. maaliskuuta 2016

Klassinen musta käsilaukkuMinulta on uupunut jo pidemmän aikaa musta, siisti, tyylikäs ja tilava käsilaukku. En ole jostain syystä pitkään aikaan löytänyt mieleistäni ja olen siksi jättänyt sen etsinnän tilaan: "ostan sitten kun sellaiseen vahingossa törmään". No nyt minä vahingossa sitten kerran Itiksessä pyöriessäni viimein löysin sen täydellisen yksilön. Olin kuitenkin todella yllättynyt siitä mistä se löytyi. Nimittäin H&M:ltä! Niinkin perusliikkeestä! En tiedä miksi en ole aiemmin tajunnut sieltä etsiä, mutta sieltä se nyt löytyi.

Tämä klassisen simppeli malli miellytti silmääni ja sivuilla olevat kultaiset vetoketjut antoivat tälle "sitä jotakin" mitä aina etsin laukuissa. Sivulla olevilla vetoketjuilla on ihan funktionsakin, sillä ne avaamalla laukkuun saa hieman lisää pulleutta ja tilaa. Laukku on kyllä itsessään jo niin suuri että tuskin tulen ihan heti tarvitsemaan lisätilaa, mutta koristeellisuutensa puolesta nuo vetoketjut ovat aivan ihanat.

Olkaimet ovat juuri sopivan mittaiset. Ne sopivat hyvin käden taipeessa kannettavaksi, mutta ovat juuri sen verran pitkät, että laukun saa tarvittaessa myös olalle. Sisältä löytyy perus avoimet taskut sekä yksi vetoketjullinen tasku. Muutoin laukku on sisältä täysin avara. Laukku on sopivan napakka, mistä pidän. Pidän siitä että laukku ei mene lyttyyn tyhjänäkään. Tämä laukku ansaitsi heti paikkansa minun jokapäiväisenä peruslaukkuna!

Mitäs pidätte tästä löydöstä?
Love, Katariina

4 kommenttia:

 1. Ihana! Oon myös tuollasta katsonut jo pitemmän aikaa :) Heti nettikauppaan kattomaan löytyykö sieltä samoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa, toivotaan että löytyy! :D

   Poista
 2. Voi vitsi kun kivannäköinen laukku! :) ihanan tyylikäs vaikka onkin tosi yksinkertainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Yllättävän vaikeaa löytää tuollaista, kun yleensä tuppaavat olemaan sitten liian "tylsiä" :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥