29. helmikuuta 2016

Ravintolavinkki: Tamarin Jumbo


Kävimme sunnuntaina poikaystävän kanssa elokuvissa ja syömässä. Tällä kertaa käytiin syömässä niin hyvässä paikassa, että pakko jakaa teillekin! Jumboon avattiin nimittäin juuri uusi Tamarin ravintola ja halusimme käydä heti kokeilemassa sen. Olin alkuun hieman skeptinen, sillä thaimaalainen ja mausteinen ruoka ei tunnetusti ole ihan mieleeni. Yllätyin kuitenkin todella positiivisesti tästä ravintolasta!

Ravintolaan mennessä saat ensimmäisenä valita tilaatko ja maksatko ruoan heti tiskille vai menetkö suoraan pöytään istumaan niin, että tarjoilija perinteisesti tulee ottamaan tilauksen ja maksu tapahtuu tämän jälkeen. Tämä oli hyvä idea! Tarjolla oli perinteisten annosten lisäksi myös buffet -vaihtoehto. Tiesimme jo etukäteen, että meillä voi tulla vähän kiire, joten olimme kotona jo katsoneet ravintolan nettisivuilta mitä haluaisimme tilata. Siksi ravintolaan tullessamme tilasimme ja maksoimme heti sisään tullessa.

Ravintola oli viihtyisästi sisustettu, henkilökunta oli ystävällistä ja ruokakin tuli todella nopeasti! Tilasimme kummatkin kanaa ja riisiä currykastikkeella ja cashewpähkinöillä. Oli aivan mielettömän hyvää! Miten virkistävä idea laittaa cashewpähkinöitä tuohon ruokaan! 


Kokonaisuutena pidin Jumbon Tamarinista todella paljon ja siksi voinkin ilomielin suositella sitä kaikille. Harmi vaan, ettei ollut järkkäriä mukana. Toivottavasti näistä kännykkä räpsyistä saa edes jonkinmoisen kuvan paikasta.

Ps. Kuin söpö tuo lautanen!
Love, Katariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥