7. tammikuuta 2016

Popot pakkasille


Olen aina ollut aivan mieletön vilukissa ja paleleminen on minusta kamalinta mitä tiedän. Kotona minulla on päivittäin valehtelematta kolmet villasukat päällekäin jalassa ja silti varpaat jäässä. Siksi minulle onkin aivan ehdotonta, että talvella on superlämpimät kengät jalassa. Nahkasaappaissa en kykene koko talvea kävelemään. Aikaisemmat talvikenkäni sanoivat itsensä irti ja olen tänä syksynä yrittänyt etsiä uusia kenkiä pakkasten varalle. Näköjään olen todella kranttu niiden suhteen, koska en koko syksyn aikana niitä löytänyt. Nyt kun pakkaset kiristyivät päätähuimaavaa vauhtia, tuli todellakin kiire saada lämpimät kengät. Tämä vilukissahan ei rupea palelemaan -20 asteen pakkasissa.

Tälläkin kertaa Din Sko:sta tärppäsi. Miten musta tuntuu, että sieltä löytyy aina mulle parhaiten kengät? No joka tapauksessa, löysin sieltä nämä ihanan mukavat ja lämpöiset karvaturrit. Ajattelin alunperin ostaa tämän parin harmaa/valkoisena, mutta hetken mietittyäni totesin, että ehkä nämä mustat pysyvät helpommin siistin näköisinä läpi talven.Sisällä on vielä tuollainen ihanan paksu karvaturrikerros. Nyt pysyy kyllä varpaat lämpimänä ilman villasukkiakin. Vasta -25 asteen hujakoilla aloin miettiä, että jos vielä kylmenee niin ehkä toiset sukat voisi laittaa varmuuden vuoksi.

Onkohan täällä muita vilukissoja?
Love, Katariina

4 kommenttia:

 1. Hep! Täällä yksi palelija myös. Tänä vuonna saatiin kyllä poikkeuksellisen kirpeät pakkassäät ja itsekin turvauduin tänä aamuna parhaisiin talvikenkiin, jotka omistan. Kyseessä ovat Palladium -merkkiset lampaanvillavuoriset popot ja ne ovat nyt toista talvea käytössä. :) Aivan ihanan lämpimät ja tosi hyvät kävellä. Nuo sunkin uudet talvikengät näyttävät tosi mukavilta ja sopivat varmasti monen kanssa. :) Uskon myös, että olit oikeassa värin suhteen, musta on turvallisempi.

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi vilukissa hei! :D Ihanan lämpimiltä näyttää noi sun kengät! <3 Ittelläni on Vagabondin vuorelliset talvikengät, jotka kyllä ajaa tehtävänsä hyvin, mutta kun pakkaslukemat lähentelee kahtaviittä, mun taktiikka on vaan pysyä sisällä lämpimässä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän sun taktiikasta! :D Näyttäisin peukkua jos tässä pystyis :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥