2. tammikuuta 2016

New Year's EveHyvää uuttavuotta kaikki! Vuosi 2016 on jo lähtenyt reippaasti käyntiin, mutta palataanpa vielä ihan hetkeksi viime vuoden puolelle, uudenvuoden aattoon. Jokaisella on varmaan omat perinteensä siitä, mitä kuuluu tehdä uutenavuotena. Minullakin on muutama asia, jotka mielestäni kuuluvat uudenvuoden juhlintaan. Ensimmäisenä ja täkeimpänä on katsoa illallinen yhdelle. Jos ette ole jostain syystä koskaan katsoneet niin pistäkäähän seuraavan uudenvuoden ohjelmaan, tulee silloin aina telkkarista. Tai katsokaa youtubesta, löytyy nykyään sieltäkin. Toinen tärkeä uudenvuoden ohjelma on mennä juuri ennen puoltayötä ulos raittiseen ilmaan kavereiden kanssa ja vuoden vaihtuessa poksauttaa auki skumppapullo ja nauttia taivaan upeasta valomerestä. Näin perinteisesti en kuitenkaan päässyt viettämään uuttavuotta tällä kertaa. Tämä uusivuosi tuli vietettyä vähän epätavallisemmin. Tämä oli myös ensimmäinen uusivuosi, kun piti muistaa valokuvata blogia varten. Kiitokset vielä poikaystävälleni kuvausavusta!

Uudenvuoden asukseni koostui perus mustat housut Cubukselta, Vero Modasta ostettu paljettikoristeinen toppi sekä New Yorkersin pikkulaukku. Kynnet lakkasin asuun sopivasti mustiksi ja lisäsin niihin muutamat kultaset kivet tuomaan hieman efektiä. Siitä onkin varmaan lähemmäs 8 vuotta aikaa, kun olen viimeksi laittanut mustaa kynsiin. Ajatella, että teininä en kynsiä muulla värillä lakannutkaan. Voi miten sitä ihminen muuttuu ajan myötä. Musta käsikoruni puolestaan on iänkaikkisen vanha, joten en valitettavasti muista mistä se on hankittu.
Uutenavuotena poikaystäväni juhlii aina syntymäpäiviään (syntynyt siis 1.1.) ja siksi hän saa valita illan ohjelman (yleensä). Vaikka muuten annoin vapaat kädet uudenvuoden ohjelmalle, uudenvuoden skumpasta en kuitenkaan ollut valmis luopumaan, joten korkkasimme sitten skumpat kotosalla ennen liikkeelle lähtöä. Tulipahan viimeinkin korkattua kesällä ystävältäni saama synttäriskumppani. Ensimmäisenä iltamme ohjelmassa oli syöminen. Kävimme syömässä pizzat Sky Express pizzeriassa Helsingissä ja sen jälkeen kävimme taas Casa Largossa Sangrialla. Näin siinä käy kun mies saa valita. Sieltä sitten siirryimme Tavastialle.

Poikaystäväni on jo pitkään haaveillut pääsevänsä jonain uutenavuotena Tavastialla järjestettävälle Helldone Festivaalille, jonka pääesiintyjänä on HIM. Tällä kertaa hän viimein onnistui nappaamaan meille nuo liput, jotka myytiin huimassa 7 minuutissa loppuun. Vaikka itse en mikään hillitön HIM fani olekaan ja olisin ehkä vuoden vaihtuessa mielummin ihastellut ilotulitteita, niin olihan tuo keikka aika nähtävyys. Kyllä tuli hiki ja meinasi happi loppua kesken jo puolessavälissä keikkaa. Mutta harvemmin sitä tulee vietettyä vuoden vaihdetta tuollaisessa ympäristössä. Hyvä fiilis jäi käteen illasta.


Ja näin saatiin vuosi 2015 päätökseen. Sitten vain kohti uusia tuulia!
Love, Katariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥