11. tammikuuta 2016

My Top 3: Perfumes


Tänään olisi vuorossa suosikkejani, joista olen aivan innoissani. Tätä postausta oli niin kiva tehdä, että ajattelin, että voisin tehdä tästä "my top 3" -postauksesta ihan sarjan. Eli toisin sanoen aina kun koen, että jotain asiaa on kolme ylitse muiden, voisin jakaa ne teidän kanssanne. Tällä kertaa haluaisin jakaa kanssanne muutaman suosikki hajuveteni. Vaikka en mikään älytön hajuvesiaddikti olekaan, minulla on kuitenkin kolme hajuvettä, jotka ovat minulle kaikista rakkaimmat ja joita en käytä joka päivä, vaan aina silloin, kun vähän enemmän tälläytyy. Muina päivinä käytän pois sitten niitä "ihan hyviä" tuoksuja. Huomasin tätä tehdessä, että olen kyllä erikoisen perso makealle tuoksulle.

Dolce & Gabbanan The One on ollut ykkössuosikkini jo noin kuusi vuotta enkä usko, että se sieltä on mihinkään lähiaikoina katoamassa. En osaa selittää miksi, mutta tämä on mielestäni paras tuoksu mitä maan päältä löytyy. Ihanan makea ja jotenkin karamellinen, mutta ei liian vahva. Olen vuosia haaveillut tästä, mutta en ole koskaan sitten raaskinut törsätä itseeni niin paljon. Tänä jouluna sain the onen joululahjaksi poikaystävältäni. Ihana mies! Tästähän tuli ulos nyt myös uusi versio. Onko kukaan kokeillut sitä? Eroaakohan kovastikin tästä alkuperäisestä?

Toiselta sijalta löytyy Calvin Kleinin One Shock. Tämä on myös makea, mutta paljon raikkaampi tuoksu kuin the one. Tässä on myös ehkä hieman vahvempi tuoksu kuin the onessa. Pullo ei ehkä ole minun silmääni kovin kaunis, mutta tuoksu on todella ihana. Minusta on myös outoa ettei tuohon pulloon kuulu korkkia ollenkaan. Näyttää kovin nakulta.

Kaksi edellistä tuoksua ovat aivan ehdottomia suosikkejani ja tämä kolmas tuoksu sijoittuu jonnekin sinne parhaiden ja ihan hyvien tuoksujen välimaastoon. Se on Kim Kardashianin Pure Honey, joka nimensä mukaisesti on todella hunajainen. Tässä on kuitenkin jo todella vahva tuoksu, joka ei ehkä ole kaikkien mieleen. Välillä minun tekee mieli tuoksua vahvasti makealle ja silloin tämä on paras vaihtoehto. Lisäksi pullo on yksityiskohtiaan myöten aivan mielettömän kaunis!


Lisäksi haluaisin vielä jakaa kanssanne yhden miesten hajuveden. Olen aina ollut sitä mieltä, että Giorgio Armanin Acqua Di Gio on paras miesten tuoksu mitä on, mutta nyt kun löysin tämän, en ole enää niin varma. Pitäisi tuoksutella näitä rinnakkain, jotta osaisi sanoa kumpi on parempi. Kyseessä on siis Paco Rabannen Million Cologne, jonka ostin siis poikaystävälleni joululahjaksi. Tästä tuoksusta on olemassa kaksi versioa: alkuperäinen makea ja toinen muuten samanlainen, mutta mistä makeus on ikäänkuin poistettu. Tämä on tuo jälkimmäinen versio. Tuoksu on aivan mahtava, purkki todella upean näköinen ja poikaystävänikin näyttää tykkäävän tästä todella paljon. Eli jos joskus meinaat ostaa tuoksun poikaystävällesi, veljellesi, isällesi ym niin kannattaa bongata tämä hyllystä ja kokeilla olisiko mieleen!


Tällaiset olivat minun hajuvesiaarteeni. Voiko kukaan olla näin perso makealle :D
Love, Katariina

2 kommenttia:

  1. Itekkin tykkään eniten kaikista mahdollisimman makeista tuoksuista :D! Tuo Dolcen tuoksu on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löytyy muitakin makealle persoja! :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥