28. tammikuuta 2016

Kuinka stailaisin nahkahousut


Tuossa aikaisemmin mainitsinkin, että haluaisin ostaa itselleni nahkahousut. Olen tosiaan pyöritellyt ajatusta päässäni jo jonkin aikaa ja miettinyt monia eri tapoja kuinka stailaisin nahkahousut, jos sellaiset omistaisin. Kaikista ideoimistani kokonaisuuksista en viitsinyt alkaa kollaasia tekemään, mutta näihin kolmeen kollaasiin olen yrittänyt koota suosikki yhdistelmieni kulmakivet.

Tämä olisi keväällä ehkä useimmiten käyttämäni tyyli. Rento ja mukava. Tällaisena olisin varmasti monesti esimerkiksi koulussa. Samanhenkiseen tyyliin sopisi myös esimerkiksi harmaa pooloneule. Voi apua tätä kollaasia tehdessä minua alkoi himottaa tuo kuvassa oleva laukku! Tai siis tuon mallinen, ihan Kors ei sentään tarvitse olla. Punaiset huulet ja hieman kissamaiset aurinkolasit toisivat asuun kaipaamaani naisellisuutta. Alkoi muuten tätä kollaasia katsellesssa tehdä mieli lakata kynnet valkoisiksi.


Olen aivan rakastunut tähän tyyliin! Tyttömäinen ja tyylikäs pienellä boheemi twistillä. Tämän asun idea syntyi siitä, että löysin Zalandolta tarjouksesta todella ihanan lierihatun. Nauhan sijasta hattua kiertää kullanvärinen koru. Myöskin minulta löytyy jo hyvin samantyylinen toppi kuin kuvassa. Tällainen asu vaatii jo paljon lämpimämmät kelit eli tämän tyylinen asu olisi varmaankin aikaisintaan toukokuussa mahdollinen.

Ja viimeisenä vielä hieman lämpimämpi yhdistelmä. Vielä luonnollinen meikki ja kynnet tähän ja ah kuin ihana yhdistelmä tästäkin tuli. Ai niin tästä tulikin mieleen, että unohdin laittaa nahkahanskat siihen edelliseen wishlist postaukseen! Omani kun sanoutuivat jo irti niin tarvitsen ehdottomasti uudet.

Mitäs pidätte näistä asukokonaisuuksista? Kannattaisiko minun investoida nahkahousuihin?
Love, Katariina

2 kommenttia:

  1. Me ollaan Matildan kanssa etsitty pitkään istuvia nahkahousuja...ilmoita jos löydät jostain hyvät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana etten oo ainoo joka niitä kaipailee. Jos löydän sopivat niin kerron kyllä :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥