27. joulukuuta 2015

Christmas time


Blogin osalta osasin jo odottaa, että joulun pyhien aikaan en välttämättä kerkeä blogia pahemmin päivittelemään ja oikeassahan minä olin. Harmiksi myös järkkärikin sai levätä joulun, joten mennään nyt kännykän tarjoamilla kuvilla. Mutta siis nyt aiheeseen! Joka joulu tuntuu, että joulun pyhät ovat täyteen buukatut eikä tämä joulu ollut poikkeus. Jouluisin tulee käytyä sekä oman, että poikaystävän perheen luona ja näistä vierailuista on jo vaivihkaa muodostunut suurilta osin vahvat perinteet. Lisäksi tänä vuonna isännöimme poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa jouluaaton äideillemme.Jouluaattona heräsin jo kukon laulun aikaan, sillä minun piti tehdä vielä 07:00-12:00 työvuoro ennen joulun viettoa. Ylläolevassa kuvassa tämä infotäti 06:50 jouluaattona valmiina työpäivään tietenkin tonttulakki päässä. Onpa ihanaa olla kaupan alalla töissä. Kotiin päästyäni leivoin vielä viimeiset satsit joulutorttuja, kävimme joulusaunassa ja teimme viimehetken valmistelut iltaa varten. Oli kyllä aivan ihana idea kutsua molempien äidit meille viettämään jouluaattoa. Ilta oli todella onnistunut. Joimme glögiä ja höpöttelimme, söimme jouluillallisen, pelailimme ja avasimme lahjat. Ja kaikilla tietenkin koko illan tonttulakit päässä.


Joulupäivän alkuohjelmassa meillä on yleensä ollut joulupuuroa siskollani, mutta koska hän viettää tätä joulua nyt perheinensä Floridassa (voi että olen kade!) niin äitini järjesti joulupäivän joulupuuroilut tällä kertaa. Kyllä se oman äidin joulupuuro on aina vaan paras.


Joulupäivän illalliselle menimme isälleni. Tästäkin on syntynyt jo jonkinmoinen perinne. Isäni on henkeen ja vereen jouluihminen ja hänelle jouluruoan tekeminen on hänen omien sanojensa mukaan kivempaa kuin sen syöminen. Tälläkin kertaa hän oli panostanut hyvään ruokaan. Oli karitsaa, kalkkunaa, perinteiset laatikot, kalaa jne.

Tapaninpäivänä puolestaan menimme kyläilemaan poikaystäväni isän luo. Tämäkin on jo perinteeksi muodostunut ihan jo senkin vuoksi, että Tapaninpäivä on myös poikaystäväni isän syntymäpäivä. Siellä tuli syötyä taas jouluruokaa. Voi kauhistus kun omassa jääkaapissakin odottaa suuret määrät jouluruokaa ja me vaan syödään joka päivä vieraissa.

Takana on kuitenkin taas paljon arvokasta aikaa perheiden kanssa, hyvää ruokaa ja juomaa, paljon joululauluja ja hyvää mieltä. Jouluelokuvia en tänä jouluna oikein kerennyt katsomaan ja se jäi vähän harmittamaan. Äitini luona pyöri kyllä joku elokuva, mutta minä ressukka kun nukahdin iloisena poikaystäväni kainaloon niin enpä sitten sitäkään nähnyt.

Sain monta ihanaa joululahjaa, joita en tässä nyt kuitenkaan ala esittelemään. Katsotaan jos myöhemmin saan inspiksen höpötellä niistä enemmän. Nyt on kuitenkin jo koittanut paluu arkeen ja töissä saa taas puskea ruuhkassa oikein olan takaa.

Ainii ja ihan täysin sivuhuomautuksena; tätä postausta kirjoitellessani poikaystäväni kertoi, että Beatles on antanut vihdoin musiikkinsa Spotifyhin! Ihanaa, tätä olen odottanu niin kauan! Kyllä tulee jatkossa Beatles soimaan tässä talossa.

Love, Katariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥